Lenen maar wel verantwoord

Lenen, liever niet zullen de meeste mensen denken. Begrijpelijk want als je geld leent zal je het geleende geld ook weer met rente terug moeten betalen.

Lenen in geval van Nood
Soms moet je een uitgaven doen maar heb je het geld even niet voorhanden, dan is het prettig als je het geld even tijdelijk kunt lenen. Leen daarom wel verantwoord en kijk goed naar de risico’s die je loopt met betrekking tot je maandlasten zodat je de lening kan blijven betalen.

Welke risico’s loop ik?
Als je geld leent dan moet je het geld terugbetalen, in de volgende situaties kan het zijn dat dit niet meer kan. Het is wel prettig als je deze risico’s van te voren kan inschatten en kan verzekeren.

⦁ Je kan arbeidsongeschikt worden
⦁ Je kan werkeloos worden
⦁ Je kan overlijden.

Als bovenstaande situaties gebeuren terwijl je nog niet je lening hebt afbetaald, betekend het niet dat je de lening niet hoeft terug te betalen. Daarom is het mogelijk om deze risico’s te verzekeren. Of je deze risico’s moet verzekeren hangt van jouw eigen persoonlijke situatie af.

Lenen voor Luxe
Lenen voor luxe is eigenlijk sparen achteraf, wel natuurlijk duurder want je betaald nog altijd meer rente voor geleend geld dan dat je krijgt voor spaargeld. Maar lenen voor luxe is in de huidige maatschappij wel geaccepteerd. Let op ook de risico’s die hierboven vermeld staan gelden natuurlijk als je leent voor luxe. Je kan geld lenen voor:
⦁ Auto
⦁ Boot
⦁ Caravan
⦁ Vakantie
⦁ Cosmetische chirurgie
⦁ enz….

Kan mijn lening goedkoper
Of jouw lening goedkoper kan, waarschijnlijk wel uit onderzoek is gebleken dat 70 % van de mensen met een krediet te veel rente betaald. Het kan dus zeker geen kwaad om uw lening door ons te laten beoordelen en u te informeren over uw risico´s.

Wat kost uw advies
Het beoordelen en aanvragen van uw lening kost u niets, wij worden door de kredietverstrekker betaald door middel van commissie.
Zodra wij voor u ook de verzekeringen gaan regelen om de risico´s af te dekken van werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden, dan betaald u daar wel een aparte vergoeding voor.