Hypotheken

Het specialisme van Ron de Jongste is Hypotheken, sinds 1998 doet hij al meerdere hypotheken per jaar, alle wijzigingen van de laatste jaren in de wetgeving worden door ons permanent gevolgd waardoor wij steeds op de hoogte blijven van de nieuwste mogelijkheden. Hypotheken met restschuldfinancieringen, en hypotheken voor ondernemers zijn bij ons regelmatig aan de orde en kunnen wij goed beoordelen. We werken dan ook met de grote banken en een aantal prijsvechters zodat wij altijd een goed tarief kunnen bieden in de maandlasten. Hypotheken en levensverzekeringen worden sinds 2013 bij ons op basis van een verrichtingtarief of uurtarief verricht. Deze prijzen kunt u vinden in de dienstverleningsdocumenten. U betaald dus u bepaald uiteindelijk welke producten u wilt aanschaffen naast de verplichte producten om de hypotheek te krijgen. Bel ons voor een afspraak, ook als u alleen een controle wilt doen van uw huidige hypotheek.

Wij willen u nog een hypotheeksituatie meegeven, wist u dat een aflossingsvrije hypotheek wel op de einddatum ingelost dient te worden? U kan dit oplossen door tussentijds de hypotheek af te lossen, of een nieuwe hypotheek af te sluiten. Maar krijgt u die hypotheek dan nog steeds van de bank?

De banken waar wij mee werken zijn:

ABN AMRO

ABN AMRO

ASR

ASR

nationale nederlanden

Nationale Nederlanden

munt hypotheken

Munt hypotheken

Conservatrix

Conservatrix

ING

ING

ING

BLG

Tellius

Tellius

Attens

Attens

Woonfonds

Woonfonds

syntrus

Syntrus

Hypotrust

Hypotrust

Lloyds Bank

Lloyds Bank

nibc

NIBC

delto loyd

Delta Loyd

Aegon

Aegon

Florius

Florius

Wij worden voor hypotheken niet door de geldverstrekkers betaald, u zult dan ook van ons belast worden voor de uren die wij hebben gemaakt, of tegen het van te voren afgesproken verrichtingentarief.