0255 518 032
  info@burobrederode.nl

Nieuws en ontwikkelingen

Belastingaangifte 2019


Het jaar 2019 is weer voorbij! Dat betekent dat de belastingaangifte voor het jaar 2019 weer bijna van start gaan. Bij Buro Brederode zullen wij vanaf 2 maart 2020 van start gaan om u te helpen bij de aangiftes.

Elk jaar zien wij weer vele trouwe klanten bij ons langskomen. Mocht u de aangifte niet zelf willen of kunnen verzorgen, helpen wij u daar graag bij! Wij zijn een belasting erkend bedrijf waardoor wij géén DIGID codes nodig hebben. Wilt u graag dat wij de belasting voor u verzorgen, neem hiervoor contact met ons.

Het is mogelijk om een afspraak in te plannen bij Buro Brederode, bel hiervoor 0255-518032 of stuur ons een e-mail. Tevens kunt u de documenten bij ons langs brengen of per e-mail verzenden.

Om de aangifte compleet voor u in te vullen ontvangen wij graag al uw gegevens. Klik hier voor de checklist. Op deze checklist kunt u zelf bijhouden wat u aan ons moet doorsturen of afgeven voor de aangifte.

Niet alle documenten gevonden? Heeft u al aan de digitale documenten gedacht?

Veel organisaties sturen alleen nog digitaal post. Zo staat er al veel digitale post van de overheid in uw Berichtenbox. Uw voorlopige aanslag staat hier bijvoorbeeld klaar!

 

Het tarief voor de particuliere belastingaangifte bedraagt: € 87,50.


Terug naar overzicht