0255 518 032
  info@burobrederode.nl

Nieuws en ontwikkelingen

Najaarsactie! Pechhulp Verzekering


Pech krijgen kan altijd. De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is een ideale verzekering voor iedere auto- en motorbezitter. Sta je met pech langs de weg? Dan kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Zij zorgen ervoor dat je weer snel de weg op kan. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. De Pechhulp is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.

 

Reizen met openbaar vervoer wordt nog steeds zoveel mogelijk afgeraden door de overheid. Veel mensen zullen daarom eerder de auto pakken. En nu ook de herfst zijn intrede heeft gedaan in Nederland, is dit een goed moment om een Pechhulp Verzekering af te sluiten.

Najaarsactie 25% korting: Sluit tot en met 31 december een pechhulp verzekering af en profiteer het eerste jaar van 25% korting. * Bekijk hier de actievoorwaarden

Over onze Pechhulp Verzekering
Met onze Pechhulp Verzekering bij Allianz Global Assistance kan je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech. Zowel in Nederland als in het buitenland. Er wordt altijd geprobeerd om de auto ter plekke te repareren. En als dat niet mogelijk is, wordt de auto of motor naar een garage gesleept. Krijg je pech in het buitenland? Dan zorgen we voor een vervangende auto, zodat je verder op weg kan.
 

Waarom is onze Pechhulp Verzekering een goed advies?

  • We verzekeren de auto, niet de bestuurder. Handig als er meerdere mensen van de auto gebruik maken.
  • Je krijgt een vergoeding van de kosten van een vervangende auto of motor bij pech in het buitenland. Tot wel 30 dagen.
  • Een aanhanger/caravan is eenvoudig mee te verzekeren.
  • Allianz Global Assistance heeft een eigen alarmcentrale in Amsterdam, die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is.
  • Klanten geven Allianz Global Assistance een hoge waardering: 8,5
     

 

 

Nederland
(exclusief woonplaats)

Nederland
(inclusief woonplaats)

Nederland + Europa
(exclusief woonplaats)

Nederland + Europa
(inclusief woonplaats)

Najaarsactie: 25% korting

Auto of motor

Pech in Nederland

Pech in woonplaats

x

x

Pecht in buitenland

x

x

Noodreparaties, slepen naar garage, vervangend vervoer

Aanvullende dekkingen (optioneel)

Pechhulp voor aanhanger

x

x

x

Vervangende motor

 


Terug naar overzicht