Oldtimerverzekering

De basis voor de oldtimerverzekering is de WA dekking. Deze vergoedt de schade die u aan anderen toebrengt in het verkeer. Bij een oldtimerverzekering dient uw auto elke 2 of 3 jaar getaxeerd te worden.

Binnen de oldtimerverzekering zijn diverse dekkingen mogelijk. Hierbij kunt u uw persoonlijke verzekering samen stellen. Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een uitgebreidere dekking:

  • Hoge dagwaarde van uw auto
  • Weinig geld achter de hand
  • Leeftijd van de auto
i

All Risk of Volledig Casco

U bent verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig én voor schade aan het voertuig van iemand anders tenzij u niet rijbevoegd was of onder invloed was van alcohol/drugs.

Tevens is het nog mogelijk om diverse aanvullende dekkingen af te sluiten:

q

Let op!

Bij een Old Timer moet uw auto iedere 2 of 3 jaar getaxeerd worden

Waarvoor ben ik per dekking verzekerd?

WA WA Beperkt Casco WA Volledig Casco
Schade aan derden Gedekt Gedekt Gedekt
Brand, explosie en blikseminslag Gedekt Gedekt
Diefstal Gedekt Gedekt
Ruitschade Gedekt Gedekt
Aanrijding met dieren Gedekt Gedekt
Storm en natuurgeweld Gedekt Gedekt
Aanrijdingen, slippen en te water raken Gedekt
Van buitenkomend onheil Gedekt
R

Ongevallen verzekering inzittenden

Met een ongevallen verzekering inzittenden (OVI) wordt er een uitkering gedaan wanneer de inzittenden die u met uw auto vervoert onverhoopt bij een verkeersongeval blijvend invalide raken of overlijden. Er is keuze mogelijkheid uit diverse combinaties van uitkeringsbedragen voor blijvende invaliditeit en overlijden.

R

Schade verzekering inzittenden

Met een schadeverzekering inzittenden (SVI) verzekert u letselschade en de schade aan spullen van de inzittenden die u met uw auto vervoert wanneer u onverhoopt bij een ongeval betrokken raakt.

R

Verkeersrechtbijstand

Als weggebruiker kunt u in vervelende situaties terechtkomen. Zo kan er een conflict zijn over de schuldvraag na een ongeluk of u kunt onenigheid krijgen met de dealer waar u de auto heeft gekocht over voorwaarden. Wanneer u een verkeersrechtbijstand verzekering heeft wordt u geholpen met de juridische afwikkeling.