0255 518 032
  info@burobrederode.nl

Nieuws en ontwikkelingen

Belastingaangifte 2020


Het is weer die tijd van het jaar! Bij Buro Brederode zullen wij vanaf 15 februari 2021 van start gaan om u te helpen bij de belastingaangiftes.

Elk jaar zien wij weer vele trouwe klanten bij ons langskomen. Mocht u de aangifte niet zelf willen of kunnen verzorgen, helpen wij u daar graag bij! Wij zijn een belasting erkend bedrijf waardoor wij géén DIGID codes nodig hebben. Wilt u graag dat wij de belasting voor u verzorgen, neem hiervoor contact met ons.

Door de Corona zal het dit jaar anders verlopen dan vorige jaren. Er is dit jaar géén mogelijkheid om afspraken op kantoor te maken. De documenten kunt u ons toezenden per e-mail, in de brievenbus gooien of langsbrengen op kantoor.

Het is mogelijk om een afspraak in te plannen bij Buro Brederode, bel hiervoor 0255-518032 of stuur ons een e-mail. Tevens kunt u de documenten bij ons langs brengen of per e-mail verzenden.

Om de aangifte compleet voor u in te vullen ontvangen wij graag al uw gegevens. Klik hier voor de checklist. Op deze checklist kunt u zelf bijhouden wat u aan ons moet doorsturen of afgeven voor de aangifte.

Niet alle documenten gevonden? Heeft u al aan de digitale documenten gedacht?

Veel organisaties sturen alleen nog digitaal post. Zo staat er al veel digitale post van de overheid in uw Berichtenbox. Uw voorlopige aanslag staat hier bijvoorbeeld klaar!

Het tarief voor de particuliere belastingaangifte bedraagt: € 87,50.


Terug naar overzicht