0255 518 032
  info@burobrederode.nl

Over Buro Brederode

Wij zijn een modern kantoor dat het klantbelang altijd in het oog heeft, want een tevreden klant blijft."


Ron de Jongste

Roelof Borms

Berber Borms

Ons kantoor is opgericht op 1 maart 1976 door Jan en Ineke Koper, zij deden de verwerking en het adviseren van klant vanuit hun eigen huis. Dat kan je ook nog goed merken aan de relaties van die tijd. Zij komen nog regelmatig met verhalen hoe gezellig het altijd was als ze naar Jan en Ineke waren geweest voor de verzekeringen, de (bedrijfs-)administratie of hypotheek. Door de goede dienstverlening werd het steeds drukker en Roelof Borms kwam erbij.

Dat werd wel wat druk in het eigen huis, daarom werd er verhuisd naar de Meidoornstraat 1 in IJmuiden. Hier is Buro Brederode gevestigd sinds 1996. In 2003 vonden Jan en Ineke het genoeg, zij zijn op zoek gegaan naar een collega voor Roelof. Deze werd gevonden in Ron de Jongste. Roelof en Ron hebben in januari 2004 Buro Brederode overgenomen van Jan en Ineke. Sinds 2004 zijn Roelof en Ron steeds op zoek gebleven naar het klantbelang. In 2007 en 2008 zijn er nog een aantal uitbreidingen geweest door overnamen van andere kantoren die momenteel allemaal vanuit het kantoor in de Meidoornstraat worden bediend.

In 2016 is Berber Borms bij het team gekomen. Het team draait op volle toeren. U kunt dan ook bij ons terecht voor al uw verzekeringen, hypotheken, boekhoudingen en belastingen. Wij zien u graag op kantoor of belt u ons voor een afspraak.