0255 518 032
  info@burobrederode.nl

Nieuws en ontwikkelingen

Premies zorgverzekering 2021 zijn bekend!


De zorgverzekeraars hebben hun premies voor de zorgverzekering bekendgemaakt. U staat weer voor een uitdaging! In de wirwar van alle basis- en aanvullende verzekeringen moeten we voor 2021 de keuze voor een zorgverzekering maken die het best passend is voor onze situatie.

Iedereen in Nederland is verplicht een basiszorgverzekering af te sluiten. Welke zorg vanuit de basisverzekering vergoed wordt bepaalt de overheid. 

Bij het zoeken naar een goede zorgverzekering is de premie vaak een belangrijke bepalende factor. Maar pas op: voor zorgverzekeringen met een lage premie kunnen beperkingen gelden, zoals de vergoedingen voor de ontvangen zorg.

Voorkom onaangenaam prijskaartje achteraf
Verzekeraars ontwikkelden in de afgelopen jaren verschillende varianten op die basisverzekering. Het verschil zit dan niet in de dekking, maar bijvoorbeeld in de hoogte van de vergoeding die u ontvangt of de kosten van de eigen bijdrage. Dat komt mede door afspraken die de zorgverzekeraars maken met zorgverleners.

Als u zorg nodig heeft en u ontvangt die van een zorgverlener waar uw verzekeraar geen afspraken mee heeft, dan bestaat de kans dat u een deel van de kosten zelf moet betalen. In dat geval kan de premie van de basiszorgverzekering aantrekkelijk zijn, maar bij declareren van de kosten een onaangenaam prijskaartje hebben. U dient dan een deel van de kosten zelf te betalen.

Zorgvergelijker
Wij hebben een speciale zorgvergelijker waarmee u kunt aangeven wat u belangrijk vindt voor uw  zorgverzekering. Vervolgens kunt u de verschillende zorgpakketten en prijzen met elkaar vergelijken, om zo de best passende zorgverzekering voor u te vinden!

Snel en eenvoudig je zorgverzekering vergelijken?
Klik hier.

Uw medewerkers snel en eenvoudig hun zorgverzekering laten vergelijken?
Klik hier.

 

Vrijblijvend en persoonlijk advies
Buro Brederode helpt u graag met het vergelijken van de verschillende zorgverzekeringen die passen bij uw situatie. Dat levert niet alleen een passende zorgverzekering op, maar kan dankzij eventuele collectiviteitskorting ook uw eerste besparing voor 2021 opleveren.

U kunt contact opnemen met ons via 0255- 518 032 / info@burobrederode.nl.
Heeft u een passende verzekering gevonden? Direct online afsluiten kan!


Terug naar overzicht