0255 518 032
  info@burobrederode.nl

Nieuws en ontwikkelingen

Vacature medewerker verzekeringen gesloten


Ben jij graag het eerste aanspreekpunt voor onze relatie? Onderhoud jij graag contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen? Ben je administratief onderlegd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functieomschrijving:
Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de particuliere verzekeringsmarkt. Als medewerker verzekeringen sta jij particuliere klanten te woord met al hun vragen op het gebied van verzekeringen.  Jij bent verantwoordelijk voor diverse ondersteunende taken, waaronder verwerking van de post, administratieve taken en telefonie. Je zorgt voor behoud en uitbreiding van onze bestaande klantenkring. Je werkzaamheden bestaan uit het aanvragen en begeleiden van nieuwe aanvragen, verzorgen van offertes en afsluiten van verzekeringen.

Wij zoeken iemand vanaf 24 uur in de week.

Wij vragen:
- Minimaal MBO werk- en denkniveau
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Kennis van commerciële en administratieve processen
- Leergierig en bereid om een branchegerichte opleiding of trainingen te volgen
- Zelfstandig maar ook goed in teamverband werken
- Diploma Wft Basis en Wft Adviseur Schade Particulier is een pré

Wie zijn wij?
Buro Brederode is gevestigd in IJmuiden biedt haar klanten al sinds 1976 de juiste balans tussen deskundig advies en persoonlijk contact. De verscheidenheid aan klanten en diensten zorgt voor een uitdagende werksfeer in een leuke collegiale setting.

Is je interesse gewekt?
Denk je dat jij goed in ons team past? Solliciteer dan nog vandaag en stuur jouw motivatie en CV naar Berber Borms via berber@burobrederode.nl.

Voor meer informatie ver de vacature kun je contact opnemen met Berber Borms of Ron de Jongste via 0255-518032.


Terug naar overzicht