0255 518 032
  info@burobrederode.nl

Rechtsbijstandverzekering

Een conflict kan plotseling ontstaan, denk hierbij aan een ruzie met uw buren over de schutting, plotseling ontslag door uw werkgever of een ongeluk met uw auto. Het is niet altijd mogelijk om hier zelf uit te komen met de tegenpartij en heeft u juridische bijstand nodig. De rechtsbijstandverzekering helpt u hierbij.

Bij de rechtsbijstandverzekering kunt u kiezen uit diverse modules:

Verkeer
U bent verzekerd voor hulp bij conflicten in het verkeer. Dit geldt voor u als voetganger, fietser, automobilist en motorrijder.

Consument & Wonen
U bent verzekerd bijv. voor hulp bij conflicten over iets wat u heeft gekocht, bij verbouwingen,  bij ruzie met uw buren of conflicten rond een erfenis. Hulp bij conflicten met uitkerings- of pensioeninstanties vallen ook onder deze verzekering.

Belasting & Vermogen
U bent verzekerd voor hulp bij conflicten die te maken hebben met belasting- en geldzaken. U kunt ook aanspraak maken op de verzekering voor mediation bij scheiding of geregistreerd partnerschap.

Werk & Inkomen
Bij deze module bent u verzekerd voor hulp bij conflicten die te maken hebben met uw werk. Hierbij kunt u denken aan ontslag, reorganisatie of een zwangerschapsverlof.