0255 518 032
  info@burobrederode.nl
Geld lenen kost geld

Financial lease

Financial lease voor auto’s en bedrijfsmiddelen

Naast consumptief krediet hebben wij alle expertise in huis om u te ondersteunen op het gebied van financial lease aanvragen. Financial lease is een kredietvorm op basis van Huurkoop, bestemd voor ondernemers zoals de eenmanszaak en de zzp’er en ondernemingen met rechtspersoonlijkheid (B.V. en N.V.) voor de financiering van personenauto’s, lichte bedrijfswagens (busjes) met een laadvermogen t/m 3.500 kg en bedrijfsmiddelen. B.v. een oven voor een bakkerij.

Leasen ook zonder jaarcijfers en verkorte procedure

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijkdus ook een ZZP’er een financial lease aan te bieden zonder jaarcijfers. Vraag naar de voorwaarden.

Dankzij financial lease kunt u grote investeringen doen zonder de liquiditeitspositie van de organisaie aan te tasten. Dit betekent dat u uw financiële mogelijkheden optimaal kan benutten.

Kortom, Buro Brederode kan ook voor u bemiddelen met financial lease met betrekking tot specifieke objecten voor ondernemers en rechtspersonen. Om een financial lease aan te vragen neemt u contact met ons op en wij kunnen de te nemen stappen bespreken.