0255 518 032
  info@burobrederode.nl
Geld lenen kost geld

Oldtimerverzekering

De basis voor de oldtimerverzekering is de WA dekking. Deze vergoedt de schade die u aan anderen toebrengt in het verkeer. Bij een oldtimerverzekering dient uw auto elke 2 of 3 jaar getaxeerd te worden.

Binnen de oldtimerverzekering zijn diverse dekkingen mogelijk. Hierbij kunt u uw persoonlijke verzekering samen stellen. Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een uitgebreidere dekking:

  • Hoge dagwaarde van uw auto
  • Weinig geld achter de hand
  • Leeftijd van de auto

Waarvoor ben ik per dekking verzekerd?


 WAWA Beperkt CascoWA Volledig Casco
Schade aan derdenGedektGedektGedekt
Brand, explosie en blikseminslagGedektGedekt
DiefstalGedektGedekt
RuitschadeGedektGedekt
Aanrijding met dierenGedektGedekt
Storm en natuurgeweldGedektGedekt
Aanrijdingen, slippen en te water rakenGedekt
Van buitenkomend onheilGedekt

Aanvullende dekkingen voor een oldtimerverzekering:

Met een ongevallen verzekering inzittenden (OVI) zorgt u ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de inzittenden die u met uw oldtimer vervoert onverhoopt bij een verkeersongeval blijvend invalide raken of overlijden. Er is keuze mogelijkheid uit diverse combinaties van uitkeringsbedragen voor blijvende invaliditeit en overlijden.
Met een schadeverzekering inzittenden (SVI) verzekert u letselschade en de schade aan spullen van de inzittenden die u met uw oldtimer vervoert wanneer u onverhoopt bij een ongeval betrokken raakt.
Als weggebruiker kunt u in vervelende situaties terechtkomen. Zo kan er een conflict zijn over de schuldvraag na een ongeluk of kunt onenigheid krijgen met de dealer waar u de auto heeft gekocht over voorwaarden. Wanneer u een verkeersrechtbijstand verzekering heeft wordt u geholpen met de juridische afwikkeling.