0255 518 032
  info@burobrederode.nl

Agrarische verzekeringen

Bent je een agrarische ondernemer? Wij helpen je graag met de verzekeringen. Omdat elk bedrijf anders is helpen wij je met een verzekeringspakket op maat.

Landbouw- en werktuigenverzekering
Als agrarisch ondernemer kun je niet zonder de trekkers en werktuigen. Helaas raken deze weleens beschadigd, worden ze gestolen of veroorzaakt u er schade mee. Verzeker je hiertegen met de verzekering van landbouwtrekkers en werktuigen. De machines zijn standaard WA-verzekerd. Deze verzekering kan uitgebreid worden met verschillende cascoverzekeringen.

Verzekering van melkwinningsinstallaties
Als de melkwinningsinstallatie kapot gaat, dan kost dat je bedrijf veel geld. Je moet de installatie laten repareren of bepaalde onderdelen laten vervangen. Met deze verzekering voor melkwinningsinstallaties zijn jullie voor deze kosten verzekerd. Het is mogelijk om ervoor te kiezen om ook de melk mee te verzekeren.

Verzekering van schade door uitval van regelinstallaties
Als klimaatbeheersings-, voeder- of drinkapparatuur uitvalt, dan kan je vee ziek worden of overlijden. Met deze verzekering bent je verzekerd voor schade die je onderneming oploopt als de regelinstallaties uitvallen. Let op deze verzekering kan vaak alleen in combinatie met een gebouwenverzekering of een bedrijfsschadeverzekering worden afgesloten.