0255 518 032
  info@burobrederode.nl

Voor de werknemer

Verzuimverzekering
Mocht u werknemer ziek worden is dat natuurlijk erg vervelend! Maar niet alleen voor je werknemer, ook voor jou als ondernemer. Je bent namelijk verplicht om het loon 2 jaar door te betalen. Dit kan een behoorlijke kostenpost zijn. Het is mogelijk om hiervoor een verzuimverzekering af te sluiten. Voor elk bedrijf is er een passende verzekeringsvorm.

Collectieve ongevallenverzekering
Heeft u werknemers in dienst? Dan bent u naast ondernemer ook werkgever. Er kan altijd iets gebeuren met uw werknemers. Een van uw werknemers kan bijvoorbeeld een ongeval krijgen. Bovendien bent u als werkgever verplicht zich als een goed werkgever te gedragen. Een collectieve ongevallenverzekering kan daarbij helpen. Of zelfs verplicht zijn. Met zo’n verzekering krijgt u een vast bedrag als een van uw werknemers door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt.

Zakenreisverzekering
Gaan je werknemers regelmatig op zakenreis? Of bent je zelf vaak voor het werk op reis? Met de zakenreisverzekering zorg je voor een reis waarbij jullie goed verzekerd zijn in alle landen van de wereld. Standaard verzekerd zijn rechtshulp, medische kosten, vervangend vervoer en verlies van uw bagage. Voor deze verzekering is maatwerk mogelijk.