0255 518 032
  info@burobrederode.nl

Vervoer en transport

Zakelijke autoverzekering
Binnen je bedrijf zijn er ongetwijfeld één of meerdere personenauto's, bestelwagens en busjes die zakelijk worden gebruikt. Met de bedrijfsauto verzekering verzeker je ze goed en geheel op maat. Je kan kiezen uit drie standaardpolissen: WA, WA-beperkt casco of All Risk. De WA-beperkt casco bedrijfsautoverzekering dekt -naast natuurlijk de wettelijke aansprakelijkheid- onder meer schade die is ontstaan door diefstal, brand, storm of hagel. De All Risk bedrijfsauto verzekering dekt ook schade die door eigen schuld is ontstaan

Vrachtautoverzekering
Uw vrachtwagen is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens de rit of het laden en lossen, dan is belangrijk om goed verzekerd te zijn. De verzekering van uw vrachtwagen(s) is maatwerk. Niet iedere ondernemer loopt immers dezelfde risico’s en geen vrachtwagen of lading is gelijk. Vrachtwagenverzekeringen zijn er dan ook in veel varianten, afhankelijk van de soort combinatie, de te verzekeren risico’s en aanvullende verzekeringen zoals rechtsbijstand.

Eigen vervoerverzekering
Vervoert jullie bedrijf regelmatig spullen met de bedrijfsauto's? Dan kan een eigen vervoerverzekering voor jullie handig zijn. Deze verzekering is bedoeld voor spullen die je met eigen vervoermiddelen vervoert, voor jullie rekening en risico. Dat kunnen spullen zijn die jullie nodig hebben voor het bedrijf, maar ook goederen die jullie verkopen.

Goederentransportverzekering
De Goederentransportverzekering verzekert je handelsgoederen en goederen in eigendom tegen schade tijdens transport. Of je ze nou zelf vervoert of laat vervoeren door een ander. Je loopt dan geen risico als de vervoerder niet of niet volledig aansprakelijk is. De volledige waarde van de goederen is verzekerd.

Wagenparkverzekering
Heeft je bedrijf een wagenpark? Dan bestaat het risico dat de auto’s stil komen te staan door schade. Met de wagenparkverzekering verzeker je al de personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s en aanhangwagens op één polis. Je kunt de verzekering aanvragen voor minimaal zeven bedrijfsauto's.
Met de wagenparkverzekering bent je verzekerd in alle landen die we vermelden op de groene kaart. De wettelijke aansprakelijkheid dekking verzekerd de schade die anderen oplopen door jouw bedrijfsauto's en waar je aansprakelijk voor bent. Wilt je ook de schade aan de eigen bedrijfsauto's verzekeren? Dan kun je kiezen voor de WA Beperkt Casco of WA Casco. Per bedrijfsauto kies je zelf welke dekking jullie willen. Zo stemt je de verzekering precies af op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Werkmaterieelverzekering
Met de Werkmaterieelverzekering verzeker je het zelfrijdend (gemotoriseerd) werkmaterieel. Je bent verzekerd tegen schade die je met het werkmaterieel aan anderen toebrengt. En de schade aan het werkmaterieel zelf.